Wij komen ook voor spoed reparaties            085-0607757
/

wij denken met u mee

Dienstverlening woningbouw Almere

U bent op zoek naar dienstverlening op het gebied van woningbouw in Almere? Neem dan contact op met GT-Totaal Dienstverlening. Wij zijn een jonge onderneming en we leveren graag een goede service. Klantvriendelijkheid is bij ons helemaal vanzelfsprekend. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij zijn er onder meer voor dakgoot reiniging en dakgoot reparatie. Worden er binnenkort woningen opgeleverd of heeft u een ander project? Wij kunnen ook de dakgoten meteen coaten en de glasbewassing verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Dienstverlening woningbouw particulier Almere

Als het gaat om dienstverlening woningbouw Almere heeft u ons als particulier nodig? Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij zijn er voor zowel schoonmaak als voor onderhoud en reparatie. Wellicht is het nodig dat uw gevel gereinigd wordt? Neem contact met ons op en we maken snel een afspraak. Ook als er spoed is kunnen wij veel voor u betekenen. We denken graag met u mee. Wellicht zoekt u zelfs naar steiger water kade reiniging. Voor de medewerkers van GT-Totaal Dienstverlening geen enkel probleem. Wij zijn zeer breed inzetbaar.

Dienstverlening woningbouw particulier Almere

U kunt bijna geen klus bedenken of GT-Totaal Dienstverlening regelt het voor u. Moeten er een of meerdere poorten worden schoongemaakt? Ziet u door het onkruid de tuin niet meer en zoekt u naar hulp voor de onkruid bestrijding? Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Er kunnen veel redenen zijn waarom mensen besluiten hun woning te schilderen. Misschien is dit onderhoud hoognodig. Het kan ook dat u uw huis wilt verkopen en dat alles eerst even strak in de verf moet staan. Wat de reden ook is, wij zijn er voor professioneel schilderwerk. U heeft een thuishulp klus? Verzend het contactformulier met daarin uw persoonlijke gegevens en uw bericht en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


 
E-mailen
Bellen