Wij komen ook voor spoed reparaties            085-0607757
/

wij denken met u mee

Dakkapel reinigen Almere

U wilt uw dakkapel laten reinigen Almere? Dat zal een grote verandering opleveren. Veel huizen hebben een dakkapel. Wat een extra ruimte levert dit op. Helaas zien we vaak dat het schoonmaken van een dakkapel het ondergeschoven kindje is. Dit is jammer, want de uitstraling van een woning is meteen minder mooi als de dakkapel vies is. Zelf reinigen kan wel, maar is een hele klus. U besteedt deze graag uit aan een professional met ervaring? Neem dan contact op met GT-Totaal Dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen.

Reinigen dakkapel Almere

Als u uw dakkapel laat reinigen in Almere door GT-Totaal Dienstverlening, dan heeft u te maken met een frisse en nog jonge onderneming. Wij zijn gevestigd in Almere en staan graag ook klaar voor u. Naast het reinigen van dakkappellen zijn wij er ook voor het schoonmaken en repareren van dakgoten. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons. We zijn gespecialiseerd in een vriendelijke houding naar onze klanten. Een hoogstaande service vinden we geheel vanzelfsprekend. Ons concept is opgebouwd uit 3 fases. Het gaat hierbij om wensen, service en budget. Wilt u weten wat de kosten zijn van het reinigen van uw dakkapel? Vraag vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.

Dakkapel laten reinigen Almere voor langere levensduur

Het reinigen van uw dakkapel in Almere doet niet alleen iets met de uitstraling. Laat u de dakkapel regelmatig reinigen, dan verlengt u de levensduur van de dakkapel aanzienlijk. Wij adviseren om uw dakkapel gemiddeld een keer per jaar schoon te laten maken. Nu is het wel zo dat een houten dakkapel meer onderhoud nodig heeft dan een dakkapel van kunststof. Al zijn er wat dat betreft altijd uitzonderingen. Ook de positie van uw dakkapel speelt een rol in de mate van vervuiling. Zeker wanneer uw dakkapel gericht is op het noorden, heeft u veel kans op algen en mos. Het is belangrijk om dit tijdig te laten verwijderen. Wij zijn er voor een complete reiniging van uw dakkapel. U heeft een spoedklus? Benader ons vandaag nog.


 
E-mailen
Bellen