Wij komen ook voor spoed reparaties            085-0607757
/

wij denken met u mee

Dakgoot schoonmaken Almere

Als u uw dakgoot wilt laten schoonmaken in Almere, neem dan contact op met GT-Totaal Dienstverlening. Bij ons mag u rekenen op een hoogstaande service. Een vriendelijke houding naar onze klanten is voor onze medewerkers geheel vanzelfsprekend. Inmiddels hebben we al heel wat jaren ervaring met het reinigen van dakgoten. We zijn er voor zowel projecten, particulieren als de zakelijke markt. Naast het schoonmaken van dakgoten leveren wij ook nog andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van rolluiken en dakkapellen. Ook uw terras, poort en gevel kunnen door ons grondig worden schoongemaakt. Misschien heeft u een steiger aan het water en is het nodig dat deze ontmost wordt. Ook dan zijn wij uw ideale partner.

Schoonmaken dakgoot Almere

U wilt graag eerst de tarieven van dakgoot schoonmaken Almere weten? U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit werkt snel en eenvoudig via onze website. Hier ziet u overigens ook onze prijzen duidelijk vermeld staan. We houden van een transparante manier van werken. De prijzen voor het schoonmaken van de dakgoot zijn gebaseerd op een standaard woning. Als er extra meters zijn, dan rekenen wij een meerprijs. Hoeveel dit bedraagt ziet u ook precies op de website. Zo weet u bij ons altijd exact waar u aan toe bent.

Tarieven dakgoot laten schoonmaken Almere

Het schoonmaken van de dakgoot in Almere kan voordelig uitpakken. Wij hebben namelijk regelmatig interessante acties. Houd daarom onze website en de social media in de gaten. Een actie die u regelmatig terugvindt is een korting bij het reinigen van meerdere dakgoten. Wellicht hebben uw buren ook interesse in het laten schoonmaken van hun dakgoot. Als wij een aantal dakgoten tegelijk kunnen reinigen ontvangt u van ons een leuke korting. Zoekt u een specialist in dakgootreiniging? Neem dan contact op met GT-Totaal Dienstverlening. Vraagt u zichzelf wellicht nog af hoe vaak de dakgoten gereinigd moeten worden? Wij adviseren ongeveer een of twee keer per jaar. Het is in ieder geval belangrijk in de herfst. In deze periode is de kans op een verstopping van de dakgoten namelijk extra groot. Dit komt onder meer door het blad dat van de bomen afvalt en door de veelvuldige regen in deze maanden. Is er sprake van een spoedklus? Neem contact op met GT-Totaal Dienstverlening.


 
E-mailen
Bellen