Wij komen ook voor spoed reparaties            085-0607757
/

wij denken met u mee

Dakgoot reinigen Almere

U wilt uw dakgoot laten reinigen in Almere? Dan bent u van harte welkom bij GT-Totaal Dienstverlening. Wij zijn een jonge onderneming met frisse en enthousiaste medewerkers. Wij hebben ons gevestigd in Almere en komen graag ook uw dakgoot reinigen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres. Ook als het gaat om langdurige projecten mag u een beroep doen op onze diensten. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast leveren we een hoogstaande service naar u als klant. Ook als het gaat om een spoedklus mag u een beroep doen op onze diensten.

Reinigen dakgoot Almere

Het dakgoot reinigen Almere moet het liefst op korte termijn gebeuren? Neem dan snel even contact met ons op. Wij reinigen de dakgoten alleen op afspraak. Op de website ziet u een formulier. Als u dat invult en verzendt, nemen wij snel contact met u op. Een van onze adviseurs laat u dan spoedig weten wanneer wij bij u langs kunnen komen. Heeft u nog vragen over het reinigen van de dakgoot? Neem ook dan even contact met ons op. We ontmoeten u graag binnenkort. We hebben ruime openingstijden. Deze leest u op de website. Daar vindt u ook het formulier waarmee u contact met ons op kunt nemen.

Uw dakgoot laten reinigen Almere

Voor het reinigen van uw dakgoot in Almere bent u bij ons op de beste plek. Wij hebben inmiddels heel wat jaren ervaring met het reinigen van een groot aantal dakgoten. We gaan inmiddels zelfs door het hele land heen ons concept presenteren. Eigenlijk bestaat dit concept uit 3 fases. In de eerste plaats de wensen, daarnaast de service en tenslotte het budget. Heeft het recent veel geregend? Staan de dakgoten vol met water? Is de regenpijp verstopt of is er sprake van lekkage? In al deze situaties neemt u het beste contact op met GT-Totaal Dienstverlening. Wij zijn er ook voor onder meer glasbewassing en het reinigen van dakkappellen.


 
E-mailen
Bellen